راه اندازی یک فست فود توسط گروه سرآشپزان آسیا به متغییر های بسیاری وابسته است از عواملی چون بحث مالی گرفته تا انتخاب درست مکان و ملک مورد نظر ، نوع مالکیت و یا استیجار ملک و مدت زمان قرارداد، انتخاب یک تیم مشاور حرفه ای با تجربه و صاحب علم روز که آن را می توان مهم ترین بخش از کسب و کار دانست چراکه که با داشتن یک مربی و مشاور با تجربه می توانیم همواره با آموزش اصولی خود را به روز نمائیم و از سطح فروش خوبی برخوردار باشیم.
گروه سرآشپزان آسیا با 22 سال سابقه در راه اندازی فست فود و همچنین فعالیت عملی وعلمی در این حوزه چه در ایران و چه خارج از ایران از کشور با یک سیاست گذاری صحیح و با یک خط مشی حرفه ای و برنامه ریزی شده در بسیاری از فست فود های راه اندازی شده سعی براین داشته تا دست از مصرف کننده بودن بردارد و بیشتر تولید کننده یعنی همانطور که در بهترین فست فود های جهان شاهد این هستیم که حتی سبزیجات مصرفی خود را از باغچه خود برداشت می کنند ما هم در این تلاشیم که با بالا بردن میزان تولید در فست ود ها هم غذای سالم تری به میهمانان ارائه کنیم و تا درصد بالایی از هزینه ها کم کنیم و مهم تر اینکه از وابستگی به بسیاری از کارخانجاتی که محصولات بی کیفیت تولید می کنند بکاهیم و با آموزش صحیح و اصولی و ارائه بهترین سرویس دهی با بالاترین کیفیت محصولات تولیدی و سود دهی و میهمان سالاری، رضایت هر چه بیشتر میهمان و در واقع سرمایه گذار را تامین نمائیم.
Edit"گروه سرآشپزان آسیا”
ZAlJ0yRCbb