اطلاعات مربوط به استاد راهنما:
تذکرات:
دانشجویان دوره کارشناسی ارشد میتوانند یک استاد راهنما و حداکثر دو استاد مشاور و دانشجویان دوره دکتری حداکثر تا دو استاد راهنما و دو استاد مشاور میتوانند انتخاب نمایند.
در صورتی که اساتید راهنما و مشاور مدعو می باشند، لازم است سوابق تحصیلی، آموزشی و پژوهشی کامل ایشان (رزومه کامل) شامل فهرست پایاننامههای کارشناسی ارشد و رسالههای دکتری دفاع شده و یا در حال انجام که اساتید مدعو، راهنمایی و یا مشاوره آنرا بر عهده داشتهاند، به همراه مدارک مربوطه و همچنین آخرین حکم کارگزینی (حکم هیأت علمی) ضمیمه گردد.
اساتید راهنما و مشاور موظف هستند قبل از پذیرش پروپوزال، به سقف ظرفیت پذیرش خود توجه نموده و در صورت تکمیل بودن ظرفیت پذیرش، از ارسال آن به دانشکده و حوزه پژوهشی و یا در نوبت قراردادن و ایجاد وقفه در کار دانشجویان جداً پرهیز نمایند. بدیهی است در صورت عدم رعایت موازین مربوطه، مسئولیت تأخیر در ارائه پروپوزال و عواقب کار، متوجه گروه تخصصی و دانشکده خواهد بود.
اطلاعات مربوط به استاد راهنمای اول:
دانشگاهی :دکترا
نام و نام خانوادگی:.احمد جعفریان آخرین مدرک تحصیلی ــ :……………………………….
حوزوی :
تخصص اصلی:.آنالیز عددی-ریاضی کاربردی.. رتبه دانشگاهی (مرتبه علمی): استادیار
تلفن همراه: ۰۹۱۴۹۱۸۹۳۰۴۱ تلفن منزل یا محل کار:.۳۴۴۰۰۹۴-۰۴۴۱
. پست الکترونیک(Email) : . jafarian5594@ yahoo.com
نحوه همکاری با واحد ارومیه:
تمام وقت نیمه وقت مدعو
اطلاعات مربوط به استاد راهنمای دوم:
دانشگاهی
نام و نام خانوادگی:………………………………………………..آخرین مدرک تحصیلی ـــــــــــــــ :……………………………….
حوزوی
تخصص اصلی:……………………… رتبه دانشگاهی (مرتبه علمی): …………………… تلفن همراه: …………………………………
تلفن منزل یا محل کار:……………………………….. پست الکترونیک(Email) : ……………………………………………………..
نحوه همکاری با واحد ارومیه:
تمام وقت نیمه وقت مدعو
اطلاعات مربوط به استاد مشاور اول:
دانشگاهی: فوق لیسانس
نام و نام خانوادگی:. علی ابراهیمی کارگران آخرین مدرک تحصیلی ـ :……………………………….
حوزوی
تخصص اصلی: ریاضی کاربردی رتبه دانشگاهی (مرتبه علمی): مربی . تلفن همراه: ۹۰۹۱۴۳۴۶۲۱۰ تلفن منزل یا محل کار:.۳۴۴۰۰۹۵- ۰۴۴۱ پست الکترونیک(Email) : ebrahimi_kq yahoo.com
نحوه همکاری با واحد ارومیه:
تمام وقت نیمه وقت مدعو
اطلاعات مربوط به استاد مشاور دوم:
دانشگاهی
نام و نام خانوادگی:………………………………آخرین مدرک تحصیلی ـــــــــــــــ :……………………………….
حوزوی
تخصص اصلی:……………………… رتبه دانشگاهی (مرتبه علمی): …………………… تلفن همراه: ……..
تلفن منزل یا محل کار:……………………………….. پست الکترونیک(Email) : ………….
نحوه همکاری با واحد ارومیه:
تمام وقت نیمه وقت مدعو
۴- اطلاعات مربوط به پایان نامه:
الف- عنوان تحقیق
عنوان به زبان فارسی
مقایسه بین بعضی روش های حل معادلات دیفرانسیل فازی
۲- عنوان به زبان انگلیسی/(آلمانی، فرانسه، عربی) :
Comparation between some approaches to solve fuzzy differential equations
تذکر: صرفاً دانشجویان رشتههای زبان آلمانی،فرانسه و عربی مجازند عنوان پایان نامه خود را به زبان مربوطه در این بخش درج نمایند و برای بقیه دانشجویان، عنوان بایستی به زبان انگلیسی ذکر شود.
ب – تعداد واحد پایان نامه: ۶
ج- بیان مسأله اساسی تحقیق به طور کلی (شامل تشریح مسأله و معرفی آن، بیان جنبهه ای مجهول و مبهم، بیان متغیرهای مربوطه و منظور از تحقیق) :
در این تحقیق قصد داریم کلاس های مختلف از معادلات دیفرانسیل فازی را تعریف کنیم . بسته به نوع آنها جواب های فازی هر کلاس را با مثال های مختلف بررسی و حل نماییم . روش های مختلفی برای این منظور ارائه خواهد شد و سپس مقایسه بین آنها انجام می شود .مثال های مختلفی از معادلات دیفرانسیل فازی در این پژوهش حل و بررسی و تجزیه و تحقیق خواهد شد.
د - اهمیت و ضرورت انجام تحقیق (شامل اختلاف نظرها و خلاءهای تحقیقاتی موجود، میزان نیاز به موضوع، فواید احتمالی نظری و عملی آن و همچنین مواد، روش و یا فرایند تحقیقی احتمالاً جدیدی که در این تحقیق مورد استفاده قرار میگیرد:
می دانیم بسیاری ازمسایل دینامیکی موجود در علوم مختلف مانند فیزیک , شیمی ,… منجر به معادلات دیفرانسیل می شود از طرفی اگر شرایط اولیه مسئله یا اطلاعات مسئله مبهم باشد معادلات بدست آمده نیز معادلات فازی خواهند بود . لذا اهمیت حل معادلات دیفرانسیل فازی بسیار است معادلات دیفرانسیل فازی به دسته های مختلفی تقسیم می شوند و هر دسته روش های حل مخصوص خود را دارد . در این تحقیق قصد داریم این روش ها را گرد آوری کرده و بین آنها مقایسه انجام دهیم .
ه- مرور ادبیات و سوابق مربوطه (بیان مختصر پیشینه تحقیقات انجام شده در داخل و خارج کشور پیرامون موضوع تحقیق و نتایج آنها و مرور ادبیات و چارچوب نظری تحقیق):
نگاشت مقادیر فازی (توابع فازی) نخستین بار توسط Puri وRalescu [1] گسترش یافت .آنها مفهوم مشتق پذیری Hukuhara ( H-مشتق) را برای نگاشت مجموعه مقادیر را به یک کلاس نگاشت فازی تعمیم و توسعه دادند . در نتیجه با بهره گرفتن از –Hمشتق , Kaleva[2]شروع به بسط نظریه معادلات دیفرانسیل فازیFDE)) کرد. در چند سال اخیر کارهای بسیاری درزمینه (معادلات دیفرانسیل فازی ) بوسیله چند ین نویسنده بصورت نظری و عملی در موردH -مشتق بررسی شد ه است. [۳،۴،۵،۱۷] .حال دربعضی از انواع روشهایی که پیشنهاد می شود اشکال عمده ای که وجود دارد زمانی است که Diam (x(t)) یک جواب برای x(t) در یک معادله FDE است زمانی که t بصورت بیکران افزایش می یابد.[۶،۷] . این مساله اثبات می شود که در بعضی ازانواعFDE این تفسیر تعمیم خوبی نیست و برای نوع crispوابسته می شود . ما فرض کنیم که این مساله مطابق با فازی سازی مشتق در قاعده سازی (فرمول سازی )برای FDE استفاده شود . در نتیجه فرمولهای متناوب برای این روش پیشنهاد می شوند .یکی از روش هایی که در FDE بوسیله خانواده معادلات دیفرانسیل شمولیت جایگزین می شوند از توابع مورد بحث در FDE حاصل می شوند . [۸،۹،۱۰]. روش دیگری که بدست آمده است بوسیله Bede در [۱۱]و Chalco-cano در[ ۱۸] وجود دارد. وقتی که آنها یک تعریف کلی برای توابع فازی در مشتق مطرح کردندکه آن را به یک کلاس نگاشت فازی مشتق پذیربسط دادند و به وسیله آنH – مشتق فازی جانبی را تعریف نمودند. . .با این تفاسیر راه حل جدید مشتقات برای FDE بدست می آید [۸،۱۲]. همچنین مقالات گوناگونی علاقه مند به مطالعه در مورد معادلات دیفرانسیل با پارامتر های فازی فازی وجود دارد [۱۳،۱۴] درمقاله زیربرای بعضی حالات و برای بعضی کلاس های توابع فازی ما می توانیم شرح مختلفی از روابط بین آنها را بصورت آسان ببینیم به عنوان مثال در [۱۵،۶۱] مواردی را ملاحظه کنید. در این مقاله ما FDE را که همان معادلات دیفرانسیل فازی است که توسط via – Zadehکه بطور عمده بسط داده شده است را مطالعه می کنیم . ما به یک راه حل برای کلاس معادلات دیفرانسیل فازی( FDE) رسیدیم .ما بعضی از این خواص را بدست آوردیم و نشان دادیم روابطی که با معادلات دیفرانسیل فازی شمولیت و معادلات دیفرانسیل فازی مطرح می شوند به مشتقات دیگر تعمیم داده می شوند همچنین ما یک روند حل عددی برای پیدا کردن جواب فازی معادلات دیفرانسیل فازی پیشنهاد می کنیم .
و – جنبه جدید بودن و نوآوری در تحقیق:
در این تحقیق یک روش عددی جدیدی برای پیدا کردن جواب فازی معادلات دیفرانسیل فازی ارائه خواهد شد.