لایه سوم: گرهی ثابت i در این لایه نسبت i امین سطح قانون فعال به مجموع سطوح را محاسبه می کند.
(۳-۲۷) |
لایه چهارم : گره i تطبیقی در این لایه نسبت iامین قانون به کل خروجی را با رابطه زیر محاسبه می کند.
(۳-۲۸) |
لایه پنجم : تنها گرهی ثابت در این لایه وظیفهی محاسبهی کامل خروجی به عنوان مجموع شهم هر یک از قوانین را بر عهده دارد.
(۳-۲۹) |
پارامترهای اساسی مورد نظر برای آموزش در این جا عبارتند از ai,bi و ci و پارمترهای متوالی عبارتند از pi,qi و ri. الگوریتم آموزشی به تعدادی ثابت آموزشی بین ورودی و خروجی نیاز دارد. به هر حال، ثابت الگوهای ورودی و خروجی دارای ۱۵۰ ردیف میباشند. در شکل زیر تابع عضویت برای e و de نشان داده شدهاست.[۲۳]
( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
تابع عضویت متغیر اول ورودی (E)
تابع عضویت متغیر دوم ورودی
-
-
-
- نتیجه
-
-
همانطور که در مقدمهی فصلهای قبل نیز اشاره کرده بودیم دراین فصل از مطالعات جهت بررسی راندمان و انواع تلفات به بررسی کانورتر مورد استفاده در سیستم اولا پرداختیم به این صورت که با توجه به انواع موجود کانورترها، انواع مورد استفاده را بررسی کردیم و روش افزایش راندمان و میزان تلفات را در آنها بررسی نمودیم و در نهایت به کانورتر پیشنهادی مورد نظر جهت شبیهسازی رسیدیم. در ادامه به بررسی روش MPPT و نحوه به کارگیری در سیستم خورشیدی پرداختیم و الگوریتم مورد نظر جهت ردیابی ماکزیمم توان، را بررسی کردیم و در نهایت به مدل فازی و عصبی-فازی رسیدیم و با بررسی انواع مراحل در این روش در شبیهسازی از این روشهای عصبی و عصبی-فازی استفاده نمودیم.
در فصل آینده به بررسی نتایج ناشی از شبیه سازی سیستم خورشیدی و استفاده از کانورتر پیشنهادی در این طرح خواهیم پرداخت و در نهایت با بکارگیری روش پیگیری ماکزیمم به همراه کانورتر پیشنهادی، راندمان مدل مورد بررسی را خواهیم یافت.
-
فصل ۴: نتایج
-
- مقدمه
-
در این بخش نتایج به دست آمده از بخشهای گذشته روی یک بار کوچک مورد آزمایش قرار میگیرد، به این صورت که برای بررسی نتایج حاصل از به کارگیری ردیاب ماکزیمم توان ابتدا در یک تابش ثابت و دمای ثابت ولتاژ و جریان خروجی آرایه و همچنین ولتاژ و جریان و در نتیجه توان در خروجی مبدل را به دست میآوریم و در ادامه با ایجاد یک اغتشاش در دما با ثابت نگهداشتن میزان تابش و در مرتبهی دوم تغییر میزان تابش در حین ثبوت دما به بررسی عملکرد ردیاب جهت یافتن نقطهی ماکزیمم توان خواهیم پرداخت. همچنین با توجه به شکل مورد استفاده جهت تولید دما و تابش متغیر میتوان دید که میتوان این دو را با هم نیز تغییر داده و عملکرد ردیاب را مورد ارزیابی قرار داد. در این فصل همچنین به ارزیابی تئوری مبدل پیشنهادی در فصل گذشته و افزایش راندمان در مبدل خواهیم پرداخت.
-
- خروجی آرایهی خورشیدی مورد نظر