WT ۲: آموزش های مختلف به ساکنان در جهت برخورد با فرهنگ های مختلف و کم کردن فاصله طبقاتی بین آنها
WT ۳: جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در راستای ایجاد تراکم مناسب در منطقه
ماخذ: یافته های پژوهش، ۱۳۹۳
شکل ۴-۱: ماتریس ارزیابی موقعیت و اقدام استراتژیک
بر طبق نتیجه به دست آمده از ماتریس ارزیابی موقعیت و اقدام استراتژیک، راهبرد تهاجمی برای پایداری مجتمع های مسکونی انتخاب شد. بدین نحو که از نقاط قوت و فرصت در جهت افزایش پایداری در مجتمع های مسکونی استفاده شود.
فصل پنجم
آزمون و فرضیات، نتیجه گیری و پیشنهادات
۵-۱ مقدمه
در این فصل به تجزیه و تحلیل داده های پژوهش با بهره گرفتن از آمار توصیفی و آمار استنباطی پرداخته می شود، (آمار استنباطی) ابتدا آزمون کولموگروف-اسمیرنوف جهت برازندگی توزیع نرمال به داده ها انجام می شود و سپس از آزمون تی تک نمونه ای با ارزش آزمون ۳ و ارزش آزمون ۵/۱ و آزمون فریدمن جهت تجزیه و تحلیل داده ها استفاده می شود، سپس آزمون فرضیات به تأیید یا رد بودن آنها پرداخته می شود. در ادامه نیز به بررسی میزان دسترسی به اهداف پژوهش، نتیجه گیری و در نهایت به ارائه پیشنهاداتی برای اهمیت و به کارگیری شاخص های پایداری اجتماعی در مجتمع های مسکونی پرداخته می شود.
۵-۲ تجزیه و تحلیل داده های حاصل از پرسشنامه های توزیع شده در بین مسئولین و تعاونی های مسکن
در این قسمت دادهای جاصل از پرسشنامه های توزیع شده در بین مسئولین و تعاونیهای مسکن با بهره گرفتن از روشهای آماری مناسب تجزیه و تحلیل میشوند و سپس فرضیه های پژوهش مورد آزمون قرار میگیرند.
۵-۲-۱ شاخص های آمار توصیفی(مرکزی و پراکندگی)
شاخص های آمار توصیفی نظیر میانگین، انحراف استاندارد، کمترین، بیشترین، دامنه تغییرات برای هریک از گویه های پرسشنامه مسئولین و تعاونیهای مسکن در جدول شماره (۵-۱) آمده است.
دامنه تغییرات
بیشترین
کمترین
انحراف استاندارد
میانگین
گویه
۲٫۰۰
۵٫۰۰
۳٫۰۰
.۷۲۵۴۸
۴٫۰۰۰۰
دسترسی مناسب به زمین در مقایسه با مناطق مجاور
۲٫۰۰
۵٫۰۰
۳٫۰۰
.۶۷۰۸۲
۴٫۳۵۰۰
وجود تعاونی های مسکن
۲٫۰۰
۵٫۰۰
۳٫۰۰
.۸۲۰۷۸