تابستان 92
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
عنوان صفحه چکیده.1
فصل اول:طرح تحقیق یا کلیات پژوهش.2
مقدمه.3
بیان مسئله4
ضرورت واهمیت انجام تحقیق6
سوالهای تحقیق7
اهداف تحقیق.7
فرضیه های تحقیق.8
متغیرهای تحقیق.8
مدل مفهومی تحقیق.9
قلمرو تحقیق.9
1-9-1- قلمرومکانی تحقیق.9
1-9-2- قلمرو موضوعی تحقیق.9
1-9-3- قلمرو زمانی تحقیق9
تعریف عملیاتی واژه ها.10
فصل دوم : ادبیات تحقیق .11
2-1- مقدمه.12
2-2- بخش اول13
2-2-1- تاریخچه و وظایف شرکت پشتیبانی امور دام.13
2-3- بخش دوم23
2-3-1- ساختار صنعت طیور در دنیا 23
2-3-2- تاریخچه صنعت طیوردر ایران 24
2-3-3- شمائی از صنعت مرغداری.30
2-3-3-1- گله های تجاری.30
2-3-3-2- گله های مادر.30
2-3-3-3- گله های اجداد.31
2-3-3-4- گله های لاین.31
2-3-4- تولید گوشت مرغ در ایران 33
2-3-5- تجارت گوشت مرغ در ایران.36
2-3-6- ارزش غذایی گوشت طیور.36
2-3-7- مصرف گوشت مرغ در ایران 39
2-3-8- مزیت تولید گوشت طیور و تخم مرغ .41
2-3-8-1- سرعت تولید41
2-3-8-2- کم بودن افت پس از کشتار.41
2-3-8-3- سهولت تغذیه42
2-3-8-4- نیاز به فضای محدود برای پرورش طیور.42
2-3-9- نیازهای صنعت مرغداری42
2-3-9-1- مواداولیه خوراک42
2-3-9-2- مواد بیولوژیک 44
2-3-11- مشکلات و معظلات صنعت مرغداری45
2-3-12- عوامل موثر در قیمت مرغ وتخم مرغ در داخل کشور.47
2-3-13- قیمتهای بازار آزاد فرآورده های دام وطیور در کشور(1390-1381).49
2-4- بخش سوم.61
2-4-1- تنظیم بازار .61
2-4-2- مروری بر سیاست تنظیم بازار در کشورهای مختلف.62
2-4-3- نهاده های تنظیم بازار در برخی از کشورها .64
2-4-4- تنظیم بازار نهاده ها و فرآورده ها صنعت طیور65
2-4-5- لزوم دخالت دولت در بازار و تنظیم آن 66
2-4-6- اشکال مختلف دخالت دولت در بازار فرآورده های صنعت طیور.66
2-4-7- قیمتهای بازار آزاد نهاده ها در کشور (1390-1381).68
2-5- بخش چهارم 73
2-5-1- سوابق تحقیق73
فصل سوم: روش تحقیق75
3-1- مقدمه.76
3-2- روش تحقیق .77
3-3- جامعه آماری 77
3-4- حجم نمونه و روش نمونه گیری.78
3-5- روش گردآوری اطلاعات.79
3-6- ابزار گردآوری اطلاعات .80
3-6-1- پرسشنامه .81
3-7- روایی و پایایی ابزار تحقیق.82
3-7-1- روایی82
3-7-2- پایایی 87
3-8- متغیر های تحقیق88
3-9- روش های تجزیه و تحلیل داده ها 89
فصل چهارم: یافته ها و تجزیه وتحلیل آنها.90
4-1- مقدمه.91
4-2- توصیف آماری ویژگی های جمعیت شناختی جامعه 92
4-2-1- سن.92
4-2-2- تحصیلات93
4-2-3- سابقه آشنایی با شرکت .94
4-3- تجزیه و تحلیل توصیفی متغیر ها.95
4-4- تجزیه و تحلیل داده ها 95
4-4-1- آزمون نرمال بودن توزیع داده ها .96
4-4-2- آزمون سوالات ( فرضیات ) تحقیق بر اساس نتایج آزمون میانگین جامعه .96
4-4-3- رتبه بندی متغیر ها 101
4-4-4- آزمون تحلیل واریانس.102
4-4-4-1- آزمون تحلیل واریانس متغیرها102
4-4-4-2- آزمون تحلیل واریانس متغیرها بر اساس فاکتور فاکتور تحصیلات.103
4-4-4-3- آزمون تحلیل واریانس متغیرها بر اساس فاکتورسابقه آشنایی با شرکت104
4-4-4-4- آزمون تحلیل واریانس متغیرها بر اساس فاکتورسن105
فصل پنجم: بحث، نتیجه گیری وارائه پیشنهاد ها106
5-1- مقدمه107
5-2- خلاصه108
5-3- تحلیل یافته های توصیفی.109
5-4- تحلیل یا فته های استنباطی(آزمون فرضیه ها)109
5-5- محدویتهای تحقیق112
5-6- پیشنهادها113
5-6-1- پیشنهادهایی برای محققان آینده.113
5-6-2- پیشنهادهایی به شرکت مورد مطالعه.113
5-6-3- پیشنهادهای عمومی114
پیوست ها 115
پرسشنامه.116
فهرست منابع فارسی.119 چکیده انگلیسی.124
صفحه عنوان انگلیسی126
چکیده
با توجه به نوسانات دائمی بازار گوشت مرغ و حسب مصوبه شورای محترم اقتصاد در سال 1381 ، به منظور حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان این محصول دولت مکلف گردید در مقاطع چهار ماهه هر سال، نسبت به محاسبه قیمت تمام شده و تعیین قیمت کف و سقف اقدام نموده و در جهت تنظیم بازار این محصول توسط شرکت پشتیبانی اموردام (خرید تضمینی، ذخیره سازی و توزیع گوشت مرغ وهمچنین با تامین بخشی از نیازهای صنعت مرغداری “نهاده های دام وطیور” ) بتواند در تولید ، عرضه و تقاضای گوشت مرغ تعادل ایجاد نماید .با عنایت به مطالب فوق ، این پژوهش با هدف بررسی تاثیر فعالیت های شرکت پشتیبانی امور دام در تنظیم بازار مرغ در استان اصفهان و به تبع آن سنجش تاثیر این فعالیت ها در صنعت مرغداری صورت پذیرفته است . این پژوهش از نوع توصیفی- پیمایشی و از شاخه میدانی