تابستان 92
 

 

 

 

 

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

 

 

 

           

 

 عنوان                                                                                                              صفحه          چکیده.1

 

فصل اول:طرح تحقیق یا کلیات پژوهش.2

 

مقدمه.3
 

بیان مسئله4
 

ضرورت واهمیت انجام تحقیق6
 

سوالهای تحقیق7
 

اهداف تحقیق.7
 

فرضیه های تحقیق.8
 

متغیرهای تحقیق.8
 

مدل مفهومی تحقیق.9
 

قلمرو تحقیق.9
1-9-1- قلمرومکانی تحقیق.9

 

1-9-2- قلمرو موضوعی تحقیق.9

 

1-9-3- قلمرو زمانی تحقیق9

 

تعریف عملیاتی واژه ها.10
 

 

فصل دوم : ادبیات تحقیق  .11

 

2-1-  مقدمه.12

 

2-2-  بخش اول13

 

2-2-1- تاریخچه و وظایف شرکت پشتیبانی امور دام.13

 

2-3-  بخش دوم23

 

2-3-1- ساختار صنعت طیور در دنیا 23

 

2-3-2- تاریخچه صنعت طیوردر ایران 24

 

2-3-3- شمائی از صنعت مرغداری.30

 

2-3-3-1- گله های تجاری.30

 

2-3-3-2- گله های مادر.30

 

2-3-3-3- گله های اجداد.31

 

2-3-3-4- گله های لاین.31

 

2-3-4- تولید گوشت مرغ در ایران 33

 

2-3-5- تجارت گوشت مرغ در ایران.36

 

2-3-6- ارزش غذایی گوشت طیور.36

 

2-3-7- مصرف گوشت مرغ در ایران 39

 

2-3-8- مزیت تولید گوشت طیور و تخم مرغ .41

 

2-3-8-1- سرعت تولید41

 

2-3-8-2- کم بودن افت پس از کشتار.41

 

2-3-8-3- سهولت تغذیه42

 

2-3-8-4- نیاز به فضای محدود برای پرورش طیور.42

 

 2-3-9- نیازهای صنعت مرغداری42

 

2-3-9-1- مواداولیه خوراک42

 

2-3-9-2- مواد بیولوژیک 44

 

2-3-11- مشکلات و معظلات صنعت مرغداری45

 

2-3-12- عوامل موثر در قیمت مرغ وتخم مرغ در داخل کشور.47

 

2-3-13- قیمتهای بازار آزاد فرآورده های دام وطیور در کشور(1390-1381).49

 

2-4-  بخش سوم.61

 

 2-4-1- تنظیم بازار .61

 

2-4-2- مروری بر سیاست تنظیم بازار در کشورهای مختلف.62

 

 2-4-3- نهاده های تنظیم بازار در برخی از کشورها .64

 

2-4-4- تنظیم بازار نهاده ها و فرآورده ها صنعت طیور65

 

2-4-5- لزوم دخالت دولت در بازار و تنظیم آن 66

 

2-4-6- اشکال مختلف دخالت دولت در بازار فرآورده های صنعت طیور.66

 

2-4-7- قیمتهای بازار آزاد نهاده ها در کشور (1390-1381).68

 

2-5- بخش چهارم 73

 

 2-5-1- سوابق تحقیق73

 

 فصل سوم: روش تحقیق75

 

 3-1- مقدمه.76

 

 3-2- روش تحقیق .77

 

 3-3- جامعه آماری 77

 

3-4-  حجم نمونه و روش نمونه گیری.78

 

3-5- روش گردآوری اطلاعات.79

 

 3-6- ابزار گردآوری اطلاعات .80

 

 3-6-1- پرسشنامه .81

 

3-7- روایی و پایایی ابزار تحقیق.82

 

3-7-1- روایی82

 

3-7-2- پایایی 87

 

3-8- متغیر های تحقیق88

 

3-9- روش های تجزیه و تحلیل داده ها 89

 

 فصل چهارم: یافته ها و تجزیه وتحلیل آنها.90

 

4-1-  مقدمه.91

 

4-2- توصیف آماری ویژگی های جمعیت شناختی جامعه 92

 

4-2-1- سن.92

 

4-2-2- تحصیلات93

 

4-2-3- سابقه آشنایی با شرکت .94

 

4-3- تجزیه و تحلیل توصیفی متغیر ها.95

 

4-4- تجزیه و تحلیل داده ها 95

 

4-4-1- آزمون نرمال بودن توزیع داده ها .96

 

4-4-2- آزمون سوالات ( فرضیات ) تحقیق بر اساس نتایج آزمون میانگین جامعه .96

 

4-4-3- رتبه بندی متغیر ها 101

 

4-4-4- آزمون تحلیل واریانس.102

 

4-4-4-1- آزمون تحلیل واریانس متغیرها102

 

4-4-4-2- آزمون تحلیل واریانس متغیرها بر اساس فاکتور فاکتور تحصیلات.103

 

4-4-4-3- آزمون تحلیل واریانس متغیرها بر اساس فاکتورسابقه آشنایی با شرکت104

 

4-4-4-4- آزمون تحلیل واریانس متغیرها بر اساس فاکتورسن105

 

فصل پنجم: بحث، نتیجه گیری وارائه پیشنهاد ها106

 

5-1- مقدمه107

 

5-2- خلاصه108

 

5-3- تحلیل یافته های توصیفی.109

 

5-4- تحلیل یا فته های استنباطی(آزمون فرضیه ها)109

 

5-5- محدویتهای تحقیق112

 

5-6- پیشنهادها113

 

5-6-1- پیشنهادهایی برای محققان آینده.113

 

5-6-2- پیشنهادهایی به شرکت مورد مطالعه.113

 

5-6-3- پیشنهادهای عمومی114

 

       پیوست ها 115

 

      پرسشنامه.116

 

          فهرست منابع فارسی.119       چکیده انگلیسی.124

 

             صفحه عنوان انگلیسی126

 

چکیده

 

با توجه به نوسانات دائمی بازار گوشت مرغ و حسب مصوبه شورای محترم اقتصاد در سال 1381 ، به منظور حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان این محصول دولت مکلف گردید در مقاطع چهار ماهه هر سال، نسبت به محاسبه قیمت تمام شده و تعیین قیمت کف و سقف اقدام نموده و در جهت تنظیم بازار این محصول توسط شرکت پشتیبانی اموردام (خرید تضمینی، ذخیره سازی و توزیع گوشت مرغ وهمچنین با تامین بخشی از نیازهای صنعت مرغداری “نهاده های دام وطیور” ) بتواند در تولید ، عرضه و تقاضای گوشت مرغ تعادل ایجاد نماید .با عنایت به مطالب فوق ، این پژوهش با هدف بررسی تاثیر فعالیت های شرکت پشتیبانی امور دام در تنظیم بازار مرغ در استان اصفهان و به تبع آن سنجش تاثیر این فعالیت ها در صنعت مرغداری صورت پذیرفته است . این پژوهش از نوع توصیفی- پیمایشی و از شاخه میدانی

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...