(در فایل دانلودی نام نویسنده و استاد راهنما موجود است)
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
فهرست مطالب
چکیده 1
فصل اول کلیات تحقیق
1-1 مقدمه 4
1-2 مسأله تحقیق 5
1-3 تشریح و بیان موضوع 6
1-4 ضرورت انجام تحقیق 11
1-5 فرضیه های تحقیق 11
1-6 اهداف اساسی از انجام تحقیق 12
1-7 نتایج مورد انتظار پس از انجام تحقیق 13
1-8 روش انجام تحقیق 13
1-9 روش گردآوری اطلاعات 13
1-10 قلمرو تحقیق 16
1-11 تعریف واژه ها و اصطلاحات تخصصی تحقیق 16
1-12 سابقه تحقیقات و مطالعات انجام شده 17
فصل دوم بررسی ادبیات و پیشینه تحقیق
2-1 مقدمه 19
2-2 بین المللی شدن 20
2-3 روش های ورود به بازار بین الملل 22
2-3-1 صادرات 23
2-3-2 همکاری مشترک 25
2-3-3 سرمایه گذاری مستقیم 26
2-4 ماهیت بازاریابی بین الملل 27
2-5 بازاریابی صادراتی 28
2-5-1 تعاریف بازار یابی صادراتی 28
2-5-2 آمیخته بازاریابی صادراتی 29
2-5-3 تحقیقات در حوزه بازاریابی صادراتی 31
2-6 عوامل تعیین کننده عملکرد صادراتی 32
2-6-1 مدل بالدوف، کراونس و واگنر برای اقتصادی های کوچک 32
2-6-2 مدل ابی واسلتر 36
2-6-3 مدل اکاس وجولیان 40
2-6-4 مدل کاوسگیل وزو برای استراتژی جهانی 41
2-6-5 مدل کالنتون،کیم، اچمیدت و کاوسیگل 42
2-6-6 مدل لئونیدو، کتسیکس وسامی 46
2-7 شناسایی عوامل تعیین کننده عملکرد صادراتی براساس بازنگری و ترکیب ادبیات تحقیقی 50
2-7-1 معیارهای عملکرد صادراتی 51
2-7-2 عوامل تعیین کننده عملکرد صادراتی 52
2-7-2-1 عوامل قابل کنترل – درونی 55
2-7-2-2 عوامل غیر قابل کنترل –داخلی 56
2-7-2-3 عوامل غیر قابل کنترل – خارجی 57
2-8 مدل مفهومی پایان نامه 58
2-8-1 استراتژی بازاریابی صادراتی 58
2-8-1-1 استراتژی محصول صادراتی 58
2-8-1-2 استراتژی قیمت گذاری صادراتی 59
2-8-1-3 استراتژی کانال صادراتی 59
2-8-1-4استراتژی ترفیعات صادراتی 60
2-8-2 ویژگی های عینی شرکت 60
2-8-2-1 اندازه شرکت 60
2-8-2-2 تجربه صادراتی 61
2-8-3 متغیرهای ادراکی مرتبط با صادرات 61
2-8-3-1محرک صادراتی 61
2-8-3-2 مشکلات صادراتی 61
2-8-3-3 مزیت های رقابتی 62
2-8-4 تعهد صادراتی 62
2-8-5 مشکلات موجود در ارزیابی عملکرد صادراتی 64
2-8-5-1 شیوه ارزیابی عملکرد صادراتی 64
2-8-5-2 انتخاب ابعاد عملکرد 65
2-9 صنعت مواد غذایی 66
2-9-1 نقش صنایع غذایی در میان صنایع کشور 66
2-9-2 صادرات صنایع غذایی 67
2-9-2-1 اهمیت و نقش صادرات در اقتصاد کشور 67
2-9-2-2 آمار و ارقام صادرات مواد غذایی 68
2-10 سابقه تحقیقات و مطالعات انجام شده 74
2-10-1 تحقیقات انجام گرفته درداخل کشور 74
2-10-2 سایر تحقیقات انجام گرفته 74
فصل سوم روش تحقیق
3-1 مقدمه 79
3-2 روش تحقیق 79
3-2-1 نقش تحلیل رگرسیون درتحقیقات مبتنی بر هدف پیش بینی 80
3-3 متغیرهای تحقیق 81
3-4 روش های گردآوری اطلاعات 81
3-4-1 پایایی ابزار اندازه گیری 85
3-4-2 روایی ابزار اندازه گیری 88
3-4-2-1 تحلیل عاملی تأییدی 88
3-4-2-2 برازش مدل اندازه گیری 89
3-5 جامعه و نمونه آماری 91
3-5-1 جامعه آماری 91
3-5-2 قلمرو مکانی 91
3-5-3 قلمرو زمانی 91
3-5-4 نمونه آماری 91
3-6 تعاریف عملیاتی 92
فصل چهارم تجزیه و تحلیل داده ها
4-1 مقدمه 96
4-2 یافته های توصیفی 96
4-3 ماتریس همبستگی متغیرهای تحقیق 100
4-4 فرضیه های تحقیق 104
فصل پنجم نتایج و پیشنهادها
5-1 مقدمه 119
5-2 بررسی نتایج تحقیق 119
5-2-1 شناسایی عوامل تعیین کننده 119
5-2-2 سنجش عوامل تعیین کننده 121
5-3 ارائه پیشنهادها 122
5-3-1 پیشنهادهای اجرایی و کاربردی 122
5-3-2 محدودیت های تحقیق 125
5-3-3 پیشنهادها برای تحقیقات آینده 126
پیوست 127
منابع و مآخذ 135
چکیده: