۱۰- خواجه پور، محمد رضا، ۱۳۸۰، اصول و مبانی زراعت، مرکز انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، چاپ چهارم.
۱۱- جوری، محمد حسن، مهدوی، محمد، ۱۳۸۹، شناسایی کاربردی گیاهان مرتعی، ناشر آییژ.
۱۲- د- فوت، هنری، ۱۳۸۰، مبانی خاکشناسی، محمودی، شهلا، حکیمیان، مسعود، انتشارات دانشگاه تهران، چاپ چهارم.
۱۳- دوازده امامی، سعید، مجنون حسینی، ناصر، ۱۳۸۷، زراعت و تولید برخی گیاهان دارویی و ادویه ای، موسسه انتشارات دانشگاه تهران، چاپ دوم.
۱۴- زرگری، علی، ۱۳۷۶، گیاهان دارویی، موسسه انتشارات و چاپ دانشگاه تهران، جلد چهارم، چاپ ششم.
۱۵- ززولی، محمد علی، ۱۳۸۸، اصول فناوری تولید کمپوست، انتشارات خانیران.
۱۶- ساث، تی. وی، ۱۳۸۵، روش های تولید عوامل کنترل بیولوژیک آفات گیاهی، کودهای زیستی و ورمی کمپوست، واحدی، حسین علی، بهشتی آل آقا، علی، انتشارات دانشگاه رازی کرمانشاه.
۱۷- سماوات، سعید، پاژکی، علیرضا، لادن مقدم، علیرضا، سماوات، سمانه، ۱۳۸۷، اصول کاربردی مواد آلی در کشاورزی، انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار.
۱۸- سیلسپور، محسن، ممیزی، محمد رضا، ۱۳۸۵، مدیریت مصرف نیتروژن در محصولات سبزی و صیفی، انتشارات مرز دانش، چاپ اول.
۱۹- سیادت، سید عطا الله، مرادی تلاوت، محمد رضا، ۱۳۸۹، جنبه های کاربردی کشاورزی ارگانیک، انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی.
۲۰- صالحی سورمقی، محمد حسین، ۱۳۸۵، گیاهان دارویی و گیاه درمانی، انتشارات دنیای تغذیه.
۲۱- صفایی، لیلی، افیوئی، داود، ۱۳۹۱، گیاه دارویی آویشن زراعت و کاربردها، انتشارات نصوح.
۲۲- فتاحی، محمد، فتاحی، بهمن، ۱۳۸۹، مبانی گیاهان دارویی، انتشارات جهاد دانشگاهی واحد تهران.
۲۳- فون ویک، بن اریک، وینک، مایکل، ۱۳۸۷، مهم ترین گیاهان دارویی جهان، صفایی خرم، مهدی، جعفرنیا، ساسان، خسرو شاهی، سارا، نشر مجتمع آموزش کشاورزی سبز ایران.
۲۴- قاسمی، عبدالله، ۱۳۸۸، گیاهان دارویی و معطر شناخت و بررسی اثرات آن ها، انتشارات دانشگاه آزاد واحد شهرکرد.
۲۵- قاسمی، عبدالله، ۱۳۸۹، گیاهان دارویی و معطر شناخت و بررسی اثرات آن ها، انتشارات دانشگاه آزاد واحد شهرکرد، چاپ دوم.
۲۶- کیانمهر، هرمز دیار، ۱۳۸۷، شناخت گیاهان دارویی، انتشارات آییژ، نوبت اول.
۲۷- لادن مقدم، علیرضا، نعمتی لفمجانی، زهرا، غفوریان، علی، ۱۳۹۱، پرورش گیاهان در مناطق خشک و نیمه خشک، انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار.
۲۸- محمدی، مهدی، ۱۳۸۵، خاک شناسی کشاورزی، مرکز نشر سپهر.
۲۹- مشیری، محمد، ۱۳۶۰، سبزیکاری، انتشارات اشراقی.
۳۰- معاونی، پیام، ۱۳۸۸، گیاهان دارویی، انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس، جلد اول.
۳۱- معاونی، پیام، ۱۳۸۸، گیاهان دارویی، انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس، جلد دوم.
۳۲- مومنی، تاج خانم، شاهرخی، نوبهار، ۱۳۷۷، اسانس های گیاهی و اثرات درمانی آنها، موسسه انتشارات و چاپ دانشگاه تهران.
۳۳- میرحیدر، حسین، ۱۳۷۴، معارف گیاهی، انتشارات دفتر نشر فرهنگ اسلامی، جلد اول، چاپ دوم.
۳۴- والاس، جی، ۱۳۸۶، اصول کشاورزی زیستی، کوچکی، علیرضا، غلامی، احمد، مهدوی دامغانی، عبدالمجید، تبریزی، لیلا، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳۵- یزدانی، داراب، شهنازی، سحر، سیفی، حامد، ۱۳۸۳، کاشت، داشت و برداشت گیاهان دارویی، انتشارات پژوهشکده گیاهان دارویی، جلد اول.
۳۶- احمدی، شهلا و همکاران، ۱۳۸۸، مقایسه ترکیبهای موجود در اسانس مرزه بختیاری، در مراحل قبل از گلدهی و گلدهی کامل در رویشگاه و مرزعه، فصلنامه علمی – پژوهشی تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، جلد ۲۵، شماره ۲، صفحه ۱۶۹-۱۵۹.
۳۷- اسکندری، مهدی، ۱۳۹۲، بررسی پارامترهای رشد و تغییرات درصد اسانس گیاه دارویی مرزه بختیاری تحت تاثیر ۲۸-هموبراسینولید و تنش خشکی، فصلنامه علمی – پژوهشی تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، جلد ۲۹، شماره ۱، صفحه ۱۸۶-۱۷۶.
۳۸- اکبری نیا، احمد، ۱۳۹۲، واکنش گیاه دارویی مرزه سهندی، به نیتروژن و تراکم کاشت، فصلنامه علمی – پژوهشی تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، جلد ۲۹، شماره ۲، صفحه ۲۶۸-۲۶۱.
۳۹- اکبری نیا، احمد و همکاران، ۱۳۸۸، شناسایی ترکیب های معطر گیاه دارویی مرزه سهندی کشت شده در قزوین، مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، سال سیزدهم، شماره ۲، صفحه ۶۰-۶۳.
۴۰- تجلی، علی اکبر و همکاران، ۱۳۹۱، بررسی تاثیر مراحل فنولوژیک بر روی درصد و ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مرتعی ، فصلنامه علمی – پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، دوره چهاردهم، شماره ۲، صفحه ۵۱-۵۷.
۴۱- حسن زاده اول و همکاران، ۱۳۸۹، اثر تراکم بر خصوصیات زراعی و عملکرد مرزه و شبدر ایرانی ، در کشت مخلوط، نشریه پژوهشهای زراعی ایران، جلد ۸، شماره ۶، صفحه ۹۲۹-۹۲۰.
۴۲- داداش پور، مهدی و همکاران، ۱۳۸۹، کلاتینگ یون فروس، رادیکال زدایی نیتریک اکساید و سمیت سلولی اسانس مرزه سهند، دانشور پزشکی دو ماهنامه علمی – پژوهشی دانشگاه شاهد، سال هیجدهم، شماره ۹۱، صفحه ۲۹-۳۶.
۴۳- داداش پور و همکاران، ۱۳۹۱، خواص ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، رادیکال زدایی سوپر اکساید آنیونی و ضد تیروسینازی اسانس های مرزه سهندی و مرزه زراعی ، فصلنامه علمی – پژوهشی تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، جلد ۲۸، شماره ۴، صفحه ۶۲۷-۶۱۶.
۴۴- رضوانی مقدم، پرویز و همکاران، ۱۳۹۲، بررسی اثر کودهای بیولوژیک و آلی بر برخی صفات کمی و مقدار اسانس گیاه دارویی مرزه، نشریه بوم شناسی کشاورزی، جلد ۵، شماره ۲، صفحه ۱۱۲-۱۰۵.
۴۵- زارع، شهرام و همکاران، ۱۳۹۲، تغییرات اسانس و برخی ویژگی های کمی گیاه مرزه ، تحت تاثیر مقادیر مختلف کود نیتروژن و کمپوست زباله شهری، نشریه پژوهشهای زراعی ایران، جلد ۱۱، شماره ۱، صفحه ۱۹۹-۱۹۱.
۴۶- سفیدکن، فاطمه و همکاران، ۱۳۸۶، بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس دو گونه مرزه در دو مرحله برداشت، فصلنامه علمی – پژوهشی تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، جلد ۲۳، شماره ۲، صفحه ۱۸۲-۱۷۴.
۴۷- سفیدکن، فاطمه و همکاران، ۱۳۸۳، اسانس به عنوان منبعی غنی از کارواکرول، فصلنامه پژوهشی تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، جلد ۲۰، شماره ۴، صفحه ۴۲۵-۴۳۹.
۴۸- عبادی، محمد تقی و همکاران، ۱۳۸۹، روی بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن (طبیعی، آون و میکروویو) بر زمان خشک کردن، درصد و اجزای اسانس گیاه دارویی مرزه، فصلنامه علمی – پژوهشی تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، جلد ۲۶، شماره ۴، صفحه ۴۸۹-۴۷۷.
۴۹- کیهانی، عادله و همکاران، ۱۳۹۳، بررسی اثر روش های مختلف خشک کردن و اسانس گیری بر کمیت و کیفیت اسانس مرزه سهندی، دو ماهنامه علمی – پژوهشی تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، جلد ۳۰، شماره ۲، صفحه ۲۴۹-۲۳۹.
۵۰- مجد، احمد و همکاران، ۱۳۸۷، بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیبات سازنده اسانس گونه دارویی مرزه خوزستانی در طول تکوین گیاه و خواص ضد میکروبی اسانس آن در شرایط in vitro مجله علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی، جلد ۱۸، شماره ۱/۷۰، صفحه ۵۱-۶۰.
۵۱- محمدپور، مهران و همکاران، ۱۳۹۲، تاثیر تاریخ کاشت و تراکم بر خصوصیات مورفولوژیک و عملکرد مرزه تابستانه، فصلنامه علمی – پژوهشی تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، جلد ۲۹، شماره ۳، صفحه ۶۳۴-۶۲۱.
۵۲- مکی زاده تفنی و همکاران، ۱۳۹۱، اثر کاربرد منابع مختلف نیتروژن بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه مرزه ،
بررسی اثرات سطوح مختلف کودهای شیمیایی و آلی بر عملکرد و مقدار اسانس گیاه دارویی مرزه تابستانه- قسمت ۱۴