• بررسی و مقایسه اثر غلظت­های مختلف شوری در گیاه Althaea rosea L. در محیط کشت هیدورپونیک و مزرعه.

 

  • بررسی اثر غلظت­های مختلف شوری در مناطق آب و هوایی و خاک‌های مختلف کشور در گیاه Althaea rosea L. و موسیلاژ گیاه.

 

  • بررسی نقش کود­های مختلف آلی و شیمیایی در تخفیف احتمالی اثرات شوری و میزان موسیلاژ گیاه ختمی.

 

شکل ۴-۲۰: مکانیسم احتمالی اثر تنش شوری در گیاه Althaea rosea L..
منابع
منابع

 

  • ابراهیمی م. و ناصریان خیابانی ب. ۱۳۸۲٫ مقایسه پاسخ به تنش شوری در سطح کشت بافت و گیاه کامل در سویا. مجموعه مقالات سومین همایش ملی بیوتکنولوژی، دانشگاه فردوسی مشهد. ۲، ۶۰-۵۸٫

 

  • ابوطالبی ع.ح.، تفضلی ع.ا.، خالدبرین ب. و کریمیان ن.ع. ۱۳۸۶٫ اثر شوری بر غلظت و پراکنش پتاسیم سدیم و کلر در پیوندک لیمو شیرین روی پنج پایه مرکبات. علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی. سال یازدهم، (۱-الف)، ۶۹-۷۷٫

 

  • احمدی ع. و سی و سه مرده ع. ۱۳۸۸٫ فیزیولوژی گیاهان زراعی (ترجمه، انتشارات دانشگاه تهران. ۳۴۰ صفحه.

 

  • آذری آ.، مدرس ثانوی س.ع.م.، عسکری ح.، قناتی ف.، ناجی ا.م. و علیزاده ب. ۱۳۹۱٫ اثر تنش شوری بر صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک دو گونه کلزا و شلغم روغنی (Brassica napus and B. rapa) مجله علوم زراعی ایران. جلد چهاردهم. ۲، ۱۲۱-۱۳۵٫

 

  • اعتصامی م. و گالشی س.ا. ۱۳۸۷٫ ارزیابی واکنش ده ژنوتیپ جو در مرحله جوانه زنی و رشد گیاهچه. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی. ۱۵، ۵٫

 

  • امیدبیگی ر. ۱۳۸۸٫ تولید و فرآروی گیاهان دارویی (جلد اول، انتشارات آستان قدس رضوی. مشهد. ۳۴۸ صفحه.

 

  • امید بیگی ر. ۱۳۸۷٫ تولید و فن­آوری گیاهان دارویی. ۳، چاپ پنجم، ۱۷۸-۱۷۹٫

 

  • امینی ف. و عابدینی ا.۱۳۹۱٫ ارزیابی جوانه­زنی بذر، رشد و آناتومی گیاه (Salsola arbuscula Pall) تحت تنش شوری در شرایط کشت در شیشه. مجله سلول و بافت. ۳، ۳، ۲۳۷-۲۴۹٫

 

  • باقری ع. و حیدری شریف آباد ح. ۱۳۸۸٫ بررسی رابطه بین عملکرد و اجزاء آن و شاخص های غلبه بر تنش با میزان تولید کربوهیدرات­های محلول در شرایط تنش شوری در گیاه جو بدون پوشینه. اکوفیزیولوژی گیاهی. سال اول، ۲٫

 

  • بایبوردی ا.، سید طباطبایی ج. و احمداف ع. ۱۳۸۹٫ تأثیر تنش شوری ناشی از کلرور­سدیم برخصوصیات فیزیولوژیکی، کمیت وکیفیت ارقام پاییزه کلزا. نشریه آب و خاک (علوم و صنایع کشاورزی). ۲۴، ۲، ۳۳۴-۳۴۶٫

 

  • بقالیان ک ۱۳۷۸٫ اثر رطوبت خاک و هوا بر کمیت و کیفیت موسیلاژ اسفرزه. پایان نامه کارشناسی­ارشد. رشته علوم باغبانی. دانشگاه تهران.

 

  • پارسا س.، کافی م. و نصیری محلاتی م. ۱۳۸۸٫ مطالعه اثرات سطوح شوری و نیتروژن ارقام گندم نان. مجله پژوهش­های زراعی ایران. ۷، ۲، ۳۵۵-۳۴۷٫

 

  • پیری قارنایی م.، حیدری ر.، صیامی ع.، زارع ص. و جامعی ر. ۱۳۸۸٫ جداسازی و بررسی پلی­ساکارید­های موسیلاژی برگ­ها و پیاز گونه لوشه(Allium chrysantherum Boiss. & Reut.).

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...