فهرست مطالب
شماره صفحه
عنوان
1
چکیده
3
مقدمه .
فصل اول: کلیات
3
1-1 . مقدمه
3
1-2. تعریف مساله و بیان سوالهای اصلی پژوهش
5
1-3. سابقه و ضرورت انجام پژوهش .
6
1-4. چارچوب نظری پژوهش
7
1-5. فرضیه های پژوهش
7
1-6. اهداف پژوهش
7
1-7. روش پژوهش
8
1-7-1. روش و ابزار گردآوری اطلاعات .
8
1-7-2. جامعه آماری و تعداد نمونه
8
1-7-3. روش نمونه گیری
9
1-7-4. روش تجزیه و تحلیل اطلاعات .
9
1-8. تعریف مفاهیم و متغیرهای عملیاتی طرح پژوهش .
9
1-8-1. متغیرهای مستقل .
9
1-8-2. متغیر وابسته .
فهرست مطالب
شماره صفحه
عنوان
فصل دوم : مبانی نظری و ادبیات پژوهش
11
2-1. مقدمه .
بخش اول : بانکداری و خدمات بانکی
11
2-2 . تعریف بانک و تاریخچه بانکداری
12
2-2-1. ریشه یابی کلمه بانک
12
2-2-2. تعریف اصطلاحی بانک
13
2-2-3. اهمیت بانک و بانکداری
14
2-3. خدمات .
15
2-3-1. تعریف خدمات
15
2-3-2. تفاوت های اساسی بین کالا و خدمات .
18
2-3-3. ویژگی های خدمات بانکی.
بخش دوم : فن آوری اطلاعات
19
2-4. چیستی فن آوری اطلاعات
21
2-5. سیر تحول فن آوری اطلاعات .
21
2-5-1. دوره اول- اتوماسیون پشت باجه .
22
2-5-2. دوره دوم- اتوماسیون جلوی باجه .
22
2-5-3. دوره سوم- متصل کردن مشتریان به حساب ها
فهرست مطالب
شماره صفحه
عنوان
22
2-5-4. دوره چهارم- یکپارچه سازی سیستم ها .
23
2-6. مزایای فن آوری اطلاعات .
بخش سوم : بانکداری الکترونیکی
26
2-6. بانکداری الکترونیکی
27
2-6-1. تعریف بانکداری الکترونیکی
28
2-7. سطوح بانکداری الکترونیکی
28
2-7-1. بانکداری الکترونیکی مصرف کننده (در سطح مشتری) .
29
2-7-2. بانکداری الکترونیکی بین بانکی
30
2-8. انواع خدمات بانکداری الکترونیکی .
30
2-8-1. بانکداری خانگی
32
2-8-2. دستگاه خودپرداز
33
2-8-3. بانکداری تلفنی
34
2-8-4. بانکداری از طریق موبایل .
34
2-9. بانکداری اینترنتی
36
2-9-1. سطوح مختلف بانکداری اینترنتی.
38
2-10. بانکداری الکترونیکی در ایران
فهرست مطالب
شماره صفحه
عنوان
بخش چهارم : آمادگی الکترونیکی کشورها
38
2-11. آمادگی الکترونیکی کشورها.
38
2-11-1 آمادگی الکترونیکی .
40
2-11-2. واحد هوشمند اکونومیست(EIU) .
41
2-11-3. زیرساخت های بانکداری اینترنتی در ایران .
43
2-11-4. پذیرش بانکداری اینترنتی
بخش پنجم : پذیرش بانکداری اینترنتی
45
2-12. پذیرش بانکداری اینترنتی .
45
2-12-1. تئوری عمل منطقی (TRA)
47
2-12-2. مدل پذیرش فن آوری (TAM) .
51
2-12-3. مدل تکامل یافته پذیرش فن آوری ( )
53
2-12-4. تئوری رفتار برنامه ریزی شده (TPB)
54
2-12-5. تئوری رفتار برنامه ریزی شده تجزیه شده (DTPB)
57
2-12-6 تئوری یکپارچه پذیرش و استفاده از فن آوری (UTAUT) .
58
2-12-7. مطالعات مقایسه ای مدل های DTPB, TPB, TAM , TRA .
بخش ششم : پیشینه پژوهش و چارچوب نظری پژوهش
59
2-13. پیشینه پژوهش
59
2-13-1. پیشینه پژوهش در ایران .
60
2-13-2. پیشینه پژوهش در خارج از ایران .
فهرست مطالب
شماره صفحه
عنوان
66
2-14. چارچوب نظری پژوهش
فصل سوم : روش پژوهش
69
3-1. مقدمه .
69
3-2. نوع تحقیق
69
3-3. روش تحقیق
70
3-4. جامعه آماری پژوهش .
70
3-5. نمونه گیری .
73
3-6. ابزار سنجش ، پایایی و اعتبار آن.
73
3-6-1. پرسشنامه پژوهش .
74
3-6-2. مقیاس اندازه گیری و طیف پرسشنامه
75
3-6-3. اعتبار (روایی) پرسشنامه
75
3-6-4. پایایی پرسشنامه
76
3-6-4-1. محاسبه آلفای کروباخ
77
3-7. روش های آماری تجزیه و تحلیل داده ها .
فهرست مطالب
شماره صفحه
عنوان
فصل چهارم : تجزیه و تحلیل اطلاعات
79
4-1. مقدمه .
79
4-2. عملیات سه گانه تحلیل اطلاعات .
79
4-2-1. آماده سازی داده ها: شرح و دسته بندی
79
4-2-2. تحلیل روابط میان متغیرها.
80
4-2-3. مقایسه نتایج مشاهده شده با نتایج مورد انتظار و تفسیر انحراف ها
80
4-3. تکنیک های آماری و روش تجزیه و تحلیل داده ها
80
4-3-1. آمار توصیفی
80
4-3-1-1. جنسیت مشتریان
81
4-3-1-2. رده سنی مشتریان .
81
4-3-1-3. میزان درآمد سالیانه مشتریان
82
4-3-1-4. میزان تحصیلات مشتریان .
82
4-3-2. آمارهای توصیفی متغیرهای پژوهش .
83
4-3-3. آمار استنباطی .
83
4-4. یافته های پژوهش
84
4-5. آزمون فرضیه ها .
84
4-6. رگرسیون چندگانه
فهرست مطالب
شماره صفحه
عنوان
فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات
90
5-1. مقدمه
90
5-2. نتایج پژوهش
93
5-3. پیشنهادهای کاربردی .
93
پیشنهادات .
94
موانع و محدودیت ها
95
پیوست ها .
96
فهرست منابع فارسی .
98
فهرست منابع غیر فارسی .
105
چکیده انگلیسی .
چکیده
پژوهش حاضر با عنوان بررسی عوامل موثر بر میزان استفاده مشتریان از خدمات بانکداری اینترنتی انجام شد. چارچوب نظری طبق مدل پذیرش فنآوری تکامل یافته استفاده شده است. در این پژوهش تاثیر متغیرهای مستقل، کیفیت تکنولوژی، سهولت دسترسی به اینترنت ،امنیت سیستم و مفید بودن خدمات بر متغیر وابسته میزان استفاده مشتریان از خدمات بانکداری اینترنتی بررسی شده است.